Stig har koll

 

Taxi-killen

Det finns en viss typ av kille som bara inte klarar sig utan en flickvän, de som bara längtar efter att ha en flickvän och gör vad som helst för att få en. Det här inlägget handlar om just en sån kille.
 
För några veckor sen kontaktade en kille en av mina bästa vänner. De hade känt varandra mycket ytligt några år tidigare och från ingenstans får hon ett mail på facebook från honom vilket leder till att de under de följande två dagarna messar, mailar, skypar och ringer varandra. Två dagar senare träffas de och hon är med om den perfekta första dejten som varar ett dygn. Två minuter efter att han lämnar hennes lägenhet dagen efter ringer han och säger att han tycker om henne och vill ses igen. Samma kväll började de prata om vad de ville ha ut av relationen vilket leder till en tre dagar lång sms-konversation om hur hon inte vill ha något seriöst och att han då inte förstår hur han ska kunna träffa henne när hon inte ser hur de kan leda till ett förhållande med honom.
För mig började varningsflaggorna hissas direkt och jag sa att hon borde sluta prata med den här killen för det är inte normalt att prata om att bli tillsammans redan efter tre dagar. Jag bryr mig inte hur trevligt man haft ihop, man pressar inte någon att bli tillsammans så fort.
Han åker utomlands och de bestämmer att de ska ses när han kommer hem för att se hur det känns då, men när den kvällen börjar närma sig får hon ett mess om att han ska dra direkt hem (han bor i en annan stad) och att de får höras en annan gång, ciao.
Bara så där. Från läskigt på till läskigt nonchig.
 
Fyra dagar får vi reda på varför, en tjej har uppdaterat hennes status till att vara i ett förhållande med honom på facebbook. Han har inte uppdaterat hans status, bara hon.
Det visade sig att han hade träffat någon utomlands och att de ville bli tillsammans direkt då de skulle inleda ett distansförhållande och ville vara "seriösa" från början och därför valt att uppdatare deras statusar. Fast då bara hennes givetvis.
 
Och allas varningsklockor går igång på max och vi kände direkt att fan vilken tur hon hade som stod på sig och sa att hon inte ville bli tillsammans med honom.
 
Men så tänkte jag mig in i den här tjejens situation. Hon träffar en kille utomlands som säkert är världens gulligaste och de tillbringar all tid tillsammans, semestern börjar leda mot sitt slut och killen säger att han vill bli tillsammans officiellt på facebook. När hon berättar den här historien för hennes kompisar och de får träffa honom kommer de alla kanske att smälta och känna att gud vilken tur hon har som träffar en så fantastisk kille och båda bara blir tokkära på en gång och att han faktiskt vill något seriöst, för såna killar växer ju inte på träd direkt.
Vad vet jag, jag bara gissar.
 
Men för oss då som vet att killen nyligen blev dumpad och att hans ex redan har träffat någon ny och att han tjatade på min vän att bli tillsammans låter det mer som en kille som bara måste ha en flickvän till varje pris, oavsett vem.
 
Det är bara att välja, pest eller kolera.
Någon som man vet är jobbig och trög och inte fattar så mycket men man vet att han verkligen gillar en, eller den här fantastiskt gulliga killen som bara tar nån fort som fan för att slippa vara själv.
 
Jag tror att det var i Sex and the City som dom sa att killar är som en taxi, när lyset slås på blir dom tillsammans med den första tjejen som råkar klva in i deras liv.
Jag tror att det stämmer. Tjejer väljer med mer omsorg, killar tar vem som helst (inom rimliga gränser för attraktion) när de känner att de är redo för ett förhållande.
 
Har jag fel?
 
Snälla gode gud, låt mig ha fel.

Sorry guys

Jag har helt enkelt ingen inspiration just nu. Det är väl förvisso ett gott tecken för det betyder att jag inte träffat någon dum kille senaste tiden.
Inte något jag kan skriva om här iaf ;)